Hva kan karbonrens gjøre for deg og ditt kjøretøy?

Mindre CO2-utslipp

Gjør miljøet rundt deg en tjeneste ved å få ned CO2-utslippet fra kjøretøyet ditt. Karbonrens er den desidert rimeligste og mest effektive måten for å få bilen din grønnere på. Jo eldre kjøretøyet er, jo mer vil CO2-utslippet bli redusert med.

Friskere motor, økt levetid og mindre servicekostnader

En karbonrens hvert 15.000 km eller én gang i året, er en rimelig investering som sørger for at motoren klarer seg lenger, uten å måtte bytte slitedeler like ofte. En ren motor gir god økonomi på sikt.

Etter kun en litt lengere kjøretur etter gjennomført karbonrens, merker mange at motoren nærmest har fått nytt liv. Responstiden på gasspedalen blir raskere og akselerasjonen blir jevnere. De fleste opplever mer effekt ut av motoren etter en enkel rens!

Spar drivstoff

En karbonrens gjør motoren mer effektiv, og mange kunder kan registrere alt i fra litt mindre drivstoffutslipp, til ganske så merkbar reduksjon i drivstoff.

Hvordan foregår behandlingen?

Når du har avtalt time med oss, kommer vi hjem til deg eller der kjøretøyet står. Først leser vi av eventuelle feilkoder i motoren og tolker i så fall disse for deretter å ta en vurdering før behandlingen fortsetter.

Deretter kobler vi til rensemaskinen til luftinntaket. Maskinen er den mest effektive apparatet i verden på karbonrens. Maskinen gjør jobben mens motoren går i mellom 30-60 minutter (avhengig av årsmodell). Når den er ferdig, leses det av for eventuelle feilkoder, og bilen er renset og klar til bruk. Etter at du har kjørt omtrent en times tid i etterkant, vil du allerede ha oppnådd full effekt av behandlingen.

Du vil også få gode råd av oss for hvordan nettopp din motor bør tas vare på for å øke levetiden.