Karbonrens AS – Biografi

Det startet som en hobby med en maskin. Fant fort ut at dette var for mye arbeid til å ha som hobby. Firmaet ble stiftet og prosessen var startet. Hjemmeside og Facebookside ble laget, fikk forespørsler og jobber kjapt etter det. Forespørslene om å dra rundt i Finnmark kom fort, som endte med en del reising. Oppdragsmengden og forespørslene ble så mange at det jobbes nå med å få agenter rundt i Norge og Sverige for å dekke etterspørselen.

Jeg har en visjon av at HHO Clean skal kunne levere de beste produktene til best pris på markedet. Dette er en sjanse til å gjøre miljøet vårt bedre med biler og lastebiler som har mindre utslipp av klimagasser. Karbonrens ønsker at folk skal spare penger ved å slippe og bytte ut dyre deler samt få ned drivstoff forbruk.

For bedrifter, verksteds kjeder og merkeforhandlere er dette en sjanse til å lette på arbeidet det tar å rense motorer, egr og dieselpartikkelfilter med veldig lite jobb. Enkelte feilkoder blir borte etter en enkel rens. Har du for høyt utslipp på eu kontroll kan denne rensen redusere utslippet med opp mot 40% og få hjelpe til å få bilen din godkjent.