Rare tider.

Rare-tider Norge er i karantene

Vi under disse underlige dager mer avhengig av vårt framkomst middel enn før! Vi velger bort offentlig transport og bilen vår blir hyppigere ubrukt og vi stoler også på at den Skal befrakte oss i trygghet fra A til B. Med mer bruk og viktigere bruk vil vi understreke viktigheten av og holde bilen i god teknisk stand. Servicer er viktig men også en karbon motor rens! Motoren trenger det sårt så du vet den vil starte å gå igjennom vinteren uten problem og uten en mengde farlige avgasser! Rensen senker og forbruk og gjør den mer egnet for drift gjennom en lang og kald vinter. Ta kontakt med oss, så vi kan gjøre din hverdag tryggere og rimeligere.

Hilsen
karbonrens as

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *